Menu

Prijava Registracija

Prijava na nalog

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte nalog

Polja sa (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *

fb0 youtube vatrosprem.rs linkedin vatrosprem.rs rss vatrosprem.rs

Cart

Content

Breadcrumb

Dostava naručenih proizvoda obavlja se po evidentiranju Vaše narudžbine. Naručena roba dostavlja se na adresu kupca navedenoj u narudžbenici. Dostavu pošiljki obavlja kurirska služba i dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije. 

Okvirni rok isporuke je naredni radni dan, ukoliko ih naručite tekućeg dana pre 14h (vikend ne ulazi u obračun roka isporuke). Robu koja se plaća pouzećem, platićete kuriru prilikom isporuke. Cena transporta se obračunava i plaća kuriru po važećem cenovniku kurirske službe D express koji možete proveriti na sledećem linku: http://www.dailyexpress.rs/rs/cenovnik/

Radno vreme kurirske službe je od 9:00 do 17:00 svakog radnog dana i subotom od 9:00 do 14:00.
Sve porudžbine radnim danima do 14:00 biće obrađene istog dana. Porudžbine posle 14:00 biće obrađene narednog radnog dana.

Ostali uslovi dostave

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva jasna oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.