Menu

Prijava Registracija

Prijava na nalog

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte nalog

Polja sa (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *

facebook vatrosprem.rs Google+ vatrosprem.rs twitter vatrosprem.rs youtube vatrosprem.rs linkedin vatrosprem.rs rss vatrosprem.rs

Cart

Content

Vesti

Breadcrumb

Vatrosprem AD lider u protivpožarnoj zaštiti u Srbiji!

Gasimo vatru od 1965. godine. Pre više od 45. godina osnovano je društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu VATROSPREM.

Sve do 1991. godine poslujemo na tržištu svih republika Jugoslavije, a danas u Srbiji putem 4 poslovne jedinice:
• Beograd
• Novi Sad
• Zaječar
• Niš
2005. godine postaje članica PASTOR GRUPE d.d. regionalnog lidera u oblasti vatrogastva i zaštite od požara. Delujući kao jedinstveni poslovni sistem koji objedinjuje sve segmente zaštite od požara, bezbednosti i zdravlja na radu , zaštite okoline, inženjeringa i servisa.

VATROSPREM tržišno prepoznatljivo ime po kvalitetu i pouzdanosti, a stečeni ugled dodatni je podsticaj našeg daljeg razvoja, kroz odgovorno poslovanje u odnosu na kupce i poslovne partnere, istaknute evropske i svetske proizvođače.
Poslovanje Vatrosprema ide konstantnom uzlaznom putanjom, sinergija sa Pastor Grupom, kroz investicije u nove asortimane u regionalni iskorak , pri tome uključujući lokalne resurse.

Unapređujući kvalitet ispunjenja zahteva kupca i unutrašnje organizacije početkom 2010. implementiran je sistem kvaliteta ISO 9001:2008.

Naš razvoj gradimo na društveno odgovornom poslovanju prema zaposlenima, zajednici i okolini.
Tržišni uspeh zasnivamo na sledu znanja i punog angažmana menadžmenta, kao i zaposlenih , sve to je garancija našeg daljeg prosperiteta, kao bitne odrednice poslovne sadašnjosti i budućnosti VATROSPREMA i PASTOR GRUPE.