Menu

Prijava Registracija

Prijava na nalog

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte nalog

Polja sa (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *

fb0 youtube vatrosprem.rs linkedin vatrosprem.rs rss vatrosprem.rs

Cart

Content

Breadcrumb

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, kontakt telefon i email. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše narudžbine.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice Vatrosprem.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljaju se i obrađuju samo podaci o proizvodima koje posetioci naše internet prodavnice pretražuju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu, a u cilju pružanja kvalitetnije usluge korisnicima. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim pravilima poverljivosti podataka i u skladu sa zakonom.
 
Svi zaposleni u kompaniji “Vatrosprem AD", koja je vlasnik internet prodavnice Vatrosprem.rs, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje redovnog posla.
 
Ukoliko imate pitanja koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka,
ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate:
Pozovite nas na broj telefona: + 381 11 39 89 227 (radnim danima 08:00 - 16:00h)